LET OP!!!!

Wij bezorgen NIET!! Bij ons kunt u alleen de producten komen afhalen in de winkel!

Algemene voorwaarden

Als u een bestelling bij ons heeft geplaatst zijn wij ervan uitgegaan dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen.

Allergieën

Wij zijn niet gespecialiseerd in allergeen vrij bakken. Is er iemand in uw gezelschap vatbaar voor allergische reacties dan dient u daar zelf zorg voor te dragen. NC Bakery is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties!

Kleurstoffen

Kleurstoffen kunnen afgeven. Met name de donkere kleuren waar dus dan ook veel kleurstof doorgaat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zwart, rood, blauw, groen enz. Tijdens het eten van deze taart/cupcakes zal het afgeven aan uw tanden en mond. Dus houd rekening ermee dat iedereen op de verjaardag of andere feestelijke gelegenheid met een gekleurde mond zit. Ook kunt u een dag later de kleurstof terugzien aan uw ontlasting. Schrik hier niet van. Dit zou met een dag of 2 weer normaal eruit moeten zien.

Ontwerp

Wij maken al onze taarten/ cupcakes en andere zoetwaren op maat, zo zorgen we ervoor dat elke taart uniek is. Heb je voorkeuren of voorbeelden? We houden natuurlijk rekening met je wensen. Wij zijn geen kopieermachine dus de taarten/ cupcakes en andere zoetwaren zullen nooit exact hetzelfde worden als op de foto. Dat hoort bij handwerk.  Aanpassingen kunnen nog doorgegeven worden tot 48 uur van te voren. Na die 48 uur kunnen wij hier geen gehoor meer aan geven.

Betaling

Na het bespreken van al uw wensen sturen wij u een betaalverzoek. Dit gaat om een aanbetaling van 50% van het totale bedrag. Dit bedrag dient binnen 48 uur betaald te worden. Is deze na 48 uur nog niet betaald dan annuleren wij uw bestelling. GEEN AANBETALING IS GEEN BESTELLING. Wij sturen u ook geen herinnering, u bent dus zelf verantwoordelijk hiervoor. Pas als de aanbetaling is voldaan staat uw bestelling vast en zullen wij u ook nog een bevestiging sturen hierover. De andere 50% kunt u betalen bij het afhalen van uw bestelling. 

Annuleren of verplaatsen

Annuleren kan tot 1 week voor de ophaaldatum. Alleen in dit geval kunnen we u uw aanbetaling nog teruggeven. Annuleert u korter dan 1 week voor ophaaldatum bent u helaas uw aanbetaling kwijt.  Dit in verband met de gemaakte kosten. De taart verplaatsen zou wel kunnen. Neem hiervoor even contact met ons op door een berichtje te sturen naar onze mail. ncbakery@ziggo.nl . Dan kunnen we een andere datum voor u in de agenda reserveren. 

Klachten

NC Bakery maakt haar producten met zorg. Mocht u echter niet tevreden zijn bewaart u dan het geleverde product en meldt uw klacht schriftelijk binnen 24 uur na levering aan ons zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken.

Klachten die later dan 24 uur bij ons worden neergelegd zijn niet meer te beoordelen. Deze worden dan ook niet meer in behandeling genomen. Is er meer dan 50% van het geleverde product op gegaan dan gaan we er vanuit dat deze toch prima gesmaakt heeft en kunnen we u geen compensatie bieden.

Ophalen

Taarten en andere zoete lekkernijen worden niet bezorgd. Deze kunnen worden opgehaald. Onze ophaal dagen zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Op deze dagen kunt u uw bestelling ophalen tussen 10:00 en 16:00 uur

Adres: Duyvesteynstraat 15A, 3042 BA Rotterdam.

De bestelling gaat hier onbeschadigd en gekoeld de deur uit. Onze garantie is tot aan de deur. NC Bakery is dus niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk op de manier waarop u uw taart bewaart.

Advies: Plaats uw bestelling op de grond voor de bijrijders stoel. Neem hem niet op schoot of plaats hem niet op een stoel/bank. Deze is niet vlak. Plaats de taart bij thuiskomst zo snel mogelijk in de koelkast. 

NC Bakery behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren als zij hiertoe door overmacht (ziekte, familie omstandigheden of andere) wordt gedwongen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb